Uitdeuken zonder schilderen

Alle voordelen op een rij

Wilt u de deuk in uw auto op een efficiënte en milieuvriendelijke manier laten herstellen? Vertrouw dan op Dent Art. Paintless Dent Removal (PDR) of uitdeuken zonder schilderen is een unieke techniek om de deuk in uw koetswerk te herstellen. Deze techniek heeft niets dan voordelen:

  • behoud van de originele lak
  • geen toevoeging van producten
  • relatief snelle methodiek
  • lage kostprijs

Skills op het scherpst van de snede

Uitdeuken zonder schilderen vraagt veel knowhow, ervaring en vaardigheden van de technicus. Afhankelijk van de plaats van de deuk en de materiaaleigenschappen van het te bewerken voertuigonderdeel zal de technicus het push of pull principe gaan toepassen. Zijn inschatting en analytisch vermogen bij het wegnemen van de spanning in het materiaaloppervlak speelt een cruciale rol in de afgeleverde eindkwaliteit.

De kunst van het uitdeuken

Onze PDR-technici hebben een jarenlange ervaring in het uitdeuken zonder schilderen, en kunnen beschouwd worden als de kunstenaars van het uitdeuken. Omdat wij onze trots in onze medewerkers willen delen, vindt u in onze bedrijfsnaam een verwijzing naar deze kunst of ‘Art’ terug.

Ontvang een gratis offerte

Vraag vandaag nog een bestek aan voor het uitdeuken zonder schilderen bij Dent Art. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.