Altijd een technieker voor uw auto

Bij u of bij ons?

Bent u op zoek naar een bedreven technieker voor uw auto of wagenpark? Als particulier of vlootverantwoordelijke kunt u altijd en overal op ons rekenen voor vlotte, voordelige en milieuvriendelijke herstelwerken. Naast onze goed uitgerust atelier in Vilvoorde, voeren wij ook reparaties uit in uw bedrijf en in dringende gevallen snellen wij zelfs ter plaatse.  

Het atelier in Vilvoorde

Het atelier in Vilvoorde is gespecialiseerd in de fleetsector, maar uiteraard zijn particulieren en kmo’s hier ook meer dan welkom. Dankzij de uitermate geschikte locatie in het centrum van België staan wij in Vilvoorde de automotive bedrijven bij met klassieke herstellingen en smart repair.

In dit 2500 m² grote pand herstellen onze autotechniekers 1500 voertuigen per jaar, met een maximale aandacht voor beperkte doorlooptijden.

Shop in shop

Soms kan het interessanter zijn om fleetvoertuigen ter plaatse onder handen te nemen. Daarom  installeren onze smart repair techniekers zich soms voor langere periodes binnen bedrijven, in een aangewezen zone. Ook dit is een manier om doorlooptijden zoveel mogelijk te beperken.

De mobiele eenheid van Dent Art

Heeft u dringend een technieker nodig voor uw auto en geraakt u niet tot in onze ateliers? Geen nood, onze mobiele eenheid meldt zich dan ter plaatse. U kunt altijd rekenen op ons mobiel team dat in een mum van tijd bij u is!

Maak een afspraak

Heeft u nood aan een autotechnieker of wilt u meer weten over Dent Art? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u met veel plezier verder.