Auto polijsten

Glanzen als een spiegel

Heeft uw wagen onder een boom gestaan waardoor uw koetswerk is aangetast? Was u het slachtoffer van vandalisme en ziet uw auto er bekrast en besmeurd uit? Of heeft u enkele steenslagen op uw voertuigen niet kunnen vermijden? Geen nood! Laat de bekwame technici van Dent Art uw auto polijsten en uw autolak ziet er weer als nieuw uit. Hun polijst- en touch-up technieken zorgen ervoor dat uw lak weer zo hard glanst, dat u er zichzelf in kan spiegelen!

Van grof naar fijn

Om tot een optimaal resultaat te komen, polijsten wij uw auto in 3 stappen. Hierbij zal de technicus  gebruik maken van  polijstpasta’s die in korrelgrootte steeds afnemen. De grove korrelstructuur leent zich ertoe om in een 1e fase oneffenheden te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • krassen
  • oneffenheden in de lakstructuur
  • spuitnevel
  • stofjes

In de daaropvolgende stappen gebruikt de technicus fijnere korrels om het te bewerken onderdeel weer optimaal te laten glanzen. Het resultaat is verbluffend!

Wilt u uw auto laten polijsten?

Vertrouw op de experts van Dent Art en laat uw lak weer glanzen als nooit tevoren.
Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak! Ook voor uitdeuken, velgreparatie, spotrepair en glasreparatie bent u bij ons aan het juiste adres!