Smart repair voor uw auto

Partner van bedrijven en particulieren

Dent Art focust zich sinds zijn oprichting in 2003 op het in optimale staat brengen van bedrijfsauto’s, en met name op:

Het behandelen van voertuigen van zowel invoerders, verhuurmaatschappijen als leasingbedrijven kent geen geheimen meer voor ons. De knowhow die wij hierin ontwikkelden, komt ook de particuliere klant ten goede.

De slimme keuze voor smart repair 

Op basis van uw behoeften en kwaliteitseisen bieden wij u altijd een oplossing op maat.
Zelfs wanneer we te maken krijgen met tegenstrijdige visies van constructeurs en verhuurmaatschappijen,  reiken we via de smart repair herstelmethodiek voor auto’s een verzoenende oplossing aan. Dat is de kracht van Dent Art en het voordeel waarmee wij het verschil maken!

In het atelier of op locatie

Om optimaal in te kunnen spelen op de uiteenlopende klantenbehoeften, werken wij zowel op onze eigen bedrijfsterreinen als op locatie bij onze klanten.

Goed op weg met de groep Koopman

In 2012 treedt Dent Art toe tot de groep Koopman. Deze stap geeft ons de mogelijkheid om nog beter in te spelen op de noden van klanten die een uniforme oplossing zoeken voor hun activiteiten in de Benelux. Koopman Automotive Solutions is geboren en biedt u naast smart repair van auto’s meer mogelijkheden op vlak van:

  • stockage
  • ombouw
  • finishing activiteiten

Meer weten?

Contacteer ons voor meer informatie over klassieke herstellingen of smart repairs. Wilt u uw auto laten herstellen? Aarzel niet en maak direct een afspraak of vraag eerst uw bestek aan.