Autoruit herstellen

Sterretjes zien

Heeft u een sterretje in uw voorruit door steenslag? Oppassen, want voor u het weet, heeft u een gigantische barst in de ruit en moet u deze volledig laten vervangen. Een kostelijke zaak, zeker als uw ruit systemen zoals licht- en regensensoren, lane-assist of night vision bevat. Uw autoruit herstellen is nochtans heel simpel. Het is misschien wel de meest bekende smart repair methode, die Dent Art aanbiedt tegen zeer concurrentiële prijzen.

Zo goed als nieuw

Onze smart repair methode maakt het mogelijk om herstellingen aan gelaagd glas uit te voeren met behoud van de sterkte van uw glas. Hoe we uw autoruit herstellen? Dent Art injecteert op de plaats van impact een vloeistof die via een specifiek droogproces uithardt. Op deze manier zal de plaats van impact bijgevolg geen zwak punt meer zijn. Uiteraard houden we tijdens het herstellen van uw autoruit rekening met het zicht, dat we terugbrengen tot nagenoeg de originele staat.

Wilt u uw autoruit laten herstellen?

Contacteer Dent Art voor meer informatie of vraag onmiddellijk een bestek aan. Behalve uw autoruit herstellen kunnen onze experts ook uitdeuken, polijsten, velgreparatie en spotrepair.