Dent Art Automotive Solutions Vilvoorde

Schaarbeeklei 555
1800 Vilvoorde
De velden met een * zijn verplicht.

Autoschade herstellen? Contacteer Dent Art

Bent u particulier? 

Onze technici kunnen alle deuken, krassen, sterretjes en andere autoschade herstellen op afspraak en dit op een snelle, goedkope en ecologisch verantwoorde manier. Vraag vandaag nog uw bestek aan en kom langs in ons atelier in Vilvoorde. Afhankelijk van de aard van de schade kunt u wachten terwijl wij uw autoschade herstellen.

Bent u fleetverantwoordelijke?

Ook bedrijven kunnen uiteraard bij ons terecht om hun autoschade te herstellen en om hun wagenpark tegen een voordelige prijs te onderhouden. Dent Art is al sinds zijn oprichting in 2003 vertrouwd met het behandelen en herstellen van grote aantallen voertuigen met autoschade. Wij komen uit een B2B omgeving en zijn vertrouwd met de organisatie van logistieke processen in de fleetsector

Tot uw dienst

In het atelier in Vilvoorde staan onze technici klaar om al uw autoschade te herstellen. Daarnaast kunnen wij voor een bepaalde periode ook een zone binnen uw bedrijf of werkplaats bemannen voor onderhoud en herstellingen. Onze mobiele units staan dan weer paraat voor dringende bijstand ter plaatse.