Wat zijn de kosten van mijn autoschade?

Ken uw kosten

Bent u ergens tegen gereden, heeft iemand uw wagen beschadigd, is uw wagen getroffen door een hagelbui of ontdekt u een sterretje in de voorruit? Of het nu gaat om het herstellen van schade aan het koetswerk (deuken, lak, …), het interieur, de velgen of de ruiten; Dent Art biedt u steeds een snelle en goedkope oplossing. U kunt altijd een gratis raming* aanvragen bij ons met de precieze kosten van uw autoschade.

* Indien een expertiseverslag wordt opgemaakt, wordt een bedrag van 50€ aangerekend, die bij herstelling door Dent Art in mindering wordt gebracht van de totale herstelkost.

Formulier + foto versturen

Wilt u een prijsindicatie van de kosten voor uw autoschade? Wilt u een afspraak maken? Twijfelt u of een schade al dan niet door ons hersteld kan worden? Vul dan het onderstaande formulier in en verstuur het samen met een foto van de schade. Vergeet niet aan te geven waar de schade zich precies bevindt en plaats indien mogelijk een referentievoorwerp naast de schade (vb. een meetlat).

Om een correcte inschatting te kunnen maken van de kosten, hebben we minstens 1 afbeelding van uw autoschade nodig. U kunt hieronder tot 3 foto's uploaden.

Opgelet: Het uploaden van de foto's kan, afhankelijk van uw internetverbinding, enige tijd in beslag nemen. U kan eventueel eerst de foto's op uw computer herschalen (zodat de bestanden kleiner zijn) en daarna pas uploaden. Uw aanvraag is pas effectief verstuurd wanneer er een bevestiging verschijnt. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

De velden met een * zijn verplicht.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png.